Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جباریان فام  امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص اقدامات صورت گرفته برای توسعه صنعت کفش تبریز اظهار داشت: مدرسه عالی کیف و چرم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز راه اندازی شده و علاوه بر دوره های متعددی که در این مدرسه اجرا می کنیم، با توجه به استقبال خوب به ویژه از سوی بانوان در دو حوزه طراحی کیف، کفش و لباس چرم از مهر ماه سه رشته پودمانی مرتبط با این حوزه ها نیز در دانشگاه آزاد تبریز ارایه می شود و و هر کسی در این مدرسه آموزش ببیند، در قبال آنها تعهد استخدامی در واحدها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با دانشگاه صنعتی سهند نیز طرح استخراج استاندارد پای ایرانی را اجرا می کنیم چون در حال حاضر در تولیدات خود از استاندارد پای فرانسوی به علت نزدیکی به فرم پای ایرانی استفاده می کنیم که این استاندارد نیز تفاوت هایی با پای ایرانی ها دارد و در طرح مشترک با دانشگاه سهند هزاران نمونه پای ایرانی اسکن و اطلاعات لازم را برای استخراج داده های مورد نیاز این استاندارد جمع آوری شده و امیدواریم این طرح که از حدود چهار سال پیش آغاز شده، در دو سال آینده به نتیجه برسد.

رئیس  اتحادیه کفاشان تبریز خاطر نشان شد: هر چند صنعت چرم دوره های کاری فصلی دارد و به طور طبیعی در ایامی با رکود مواجه می شود اما امسال به دلیل شرایط اقتصادی خاص کشور این رکود کمی پررنگ تر شده است و البته بخشی از این شرایط جهانی است که امیدواریم نمایشگاه کفش تبریز که تا ۲۵ تیر برگزار می شود، سکوی پرتابی برای رونق دوباره صنعت کیف و کفش و چرم استان باشد.

وی با اشاره به ممنوعیت واردات کفش از سال ۹۷ و امکان واردات مواد و ماشین آلات اظهار داشت: ۶۰ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت کفش تبریز مشغول به کار هستند و ۱۱۰ هزار نفر از این صنعت ارتزاق مستقیم دارند و ۶۰ درصد تولید کفش چرم کشور در تبریز صورت می گیرد اما تنها پنج درصد صادرات این حوزه بنام این شهر است و این در حالی است که استان های کردستان و خراسان شمالی که تولید کفش چندانی در آنها صورت نمی گیرد، ۳۵ درصد آمار صادرات را دارند.

جباریان تصریح کرد: واحدهای تولیدی کفش تبریز عموماً کوچک و متوسط هستند و به دلیل مشکلات مالیات ارزش افزوده قادر به دریافت کارت بازرگانی و صادرات محصولات خود نیستند و در نتیجه این کار را از طریق استان های مرزی انجام می دهند که بر همین اساس تلاش می کنیم با استقرار شرکت های توسعه صادراتی در تبریز این موضوع را حل کنیم اما از لحاظ هزینه های بیمه و گمرک در تبریز با مشکلی روبرو نیستیم و ادارات مربوطه بیشترین همکاری در این بخش ها را دارند.

رئیس  اتحادیه کفاشان تبریز گفت: کیفیت چرم تبریز در کشور بی نظیر است و حتی از کشورهای همسایه نیز مشتری داریم اما در بحث طراحی و تنوع مشکل داریم و بر همین اساس اواسط دهه ۹۰ با بکارگیری استادی دانشگاهی در حد پروفسور از ایتالیا ۶۰ واحد را آموزش دادیم و اکنون تأثیر آن را در تنوع محصول در بازار شاهدیم و در امتداد این رویکرد امسال اگر کرونا اجازه دهد، این آموزش ها را با استفاده از اساتیدی از ترکیه و ایتالیا توسعه خواهیم داد.

 انتهای خبر/ ۶۰۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: ایتالیا تولید کفش کفش چرم تبریز دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پای ایرانی کفش تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو