Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس ژائله روز یکشنبه در جلسه با اعضای اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چرم آذربایجان شرقی اظهار کرد: از اتحادیه صادرکنندگان چرم انتظار داریم تدوین کننده نقشه راه چرم و کفش تبریز باشد چرا که بدون راهبردهای درست نمی توانیم شاهد تبدیل کفش چرم تبریز به یک برند معتبر ملی باشیم.  

وی با اشاره به توان و ظرفیت تبریز در حوزه چرم و کفش و بی مانند بودن فرهنگ کار در این شهر گفت: هم اکنون قطار تکنولوژی و پیشرفت صنعتی و اقتصادی در سراسر جهان با سرعت در حال حرکت است و اگر ما متناسب با سرعت این قطار حرکت نکنیم، از قافله پیشرفت و توسعه جا خواهیم ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ژائله با تاکید بر احداث و تاسیس واحدهای بزرگ چرم در شهر تبریز گفت: هم در حوزه چرم و هم کفش باید شاهد راه اندازی واحدهای بزرگی باشیم به گونه ای که درصد بالایی از کفش های تولیدی کشور مربوط به شهر تبریز باشد که البته این شهر پتانسیل این امر را دارد به شرطی که فعالان این حوزه به فکر کارهای بزرگی برای پیشرفت صنعت چرم و کفش باشند و اتاق بازرگانی نیز آماده همکاری برای تحقق این موضوع است.  

رییس اتاق تبریز ادامه داد: چرم تولید شده باید به کفش و یا دیگر ملزومات چرمی تبدیل شود تا ارزش افزوده آن چندین برابر شده و به دنبال آن ارزش صادراتی و دستاورد حاصل از آن برای سرمایه ملی چند برابر شود.  

وی با بیان اینکه بخش خصوصی استان باید در کنار هم و به فکر توسعه و پیشرفت یکدیگر باشند، گفت: فرد کارآفرینی که حتی برای یک نفر اشتغالزایی می کند، باید مورد احترام قرار گیرد و اینکه سرمایه گذارانی به خاطر شرایط، مجبور به مهاجرت به ترکیه یا دیگر کشورها می شوند، برای تمامی ما دردناک است.  

ژائله با تاکید بر هم بستگی میان صنعت چرم و کفش در استان گفت: باید شاهد تبدیل چرم تولیدی به کفش باشیم اینکه تاجری از چین کفش وارد کشور کرده و این کفش ها خریدار نیز داشته باشند، باید بررسی شود.

وی ادامه داد: باید منتظر روزی باشیم که ۲۰ میلیون جفت کفش در خود شهر تبریز تولید شده و این شهر به قطب تولید کفش در کشور تبدیل شود و برند ویژه و خاص خود را در جهان داشته باشد که برای این کار نیاز به تنظیم استراتژی های کوتاه و بلند مدت است و تشکل های فعال در حوزه چرم و کفش باید در این راستا، هم نظر شوند.  

رییس اتاق تبریز افزود: برای ایجاد شرکت و کارخانه ای بزرگ هم تراز با نام تبریز، می توان شاهد تشکیل یک شرکت تعاونی از فعالان این حوزه باشیم تا بهترین کارخانه ها با جدیدترین تکنولوژی روز را در این شهر راه اندازی کنیم.  

در این جلسه جمعی از اعضای اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چرم آذربایجان شرقی به بیان دیدگاه ها و دغدغه های موجود در صنف خود پرداختند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی انجمن کارفرمایی کارآفرینان صنعت کفش تبریز تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تجارت آذربایجان شرقی تجارت چرم و کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در استان اصفهان بر زنجیره‌های ارزشی صادرات‌گرا فعالیت می‌شود، گفت: در تحلیل زنجیره ارزش علاوه بر اینکه بر چالش‌ها و تهدیدها توجه می‌شود بر فرصت‌های سرمایه‌گذاری که در زنجیره باید اتفاق بیفتد نیز تمرکز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی در جریان بازدید از غرفه اصفهان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) اظهار کرد: این نمایشگاه یکی از فرصت‌هایی است که ما می‌توانیم توانمندی‌های استان را در حوزه تولید و فعالیت‌های اقتصادی به کشور و بازدیدکنندگان خارجی معرفی کنیم.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم شرایط رقابتی‌تری را در حوزه زنجیره‌ ارزش داشته باشیم نیاز است تا زنجیره‌ای که در آن بر اساس اولویت‌های استان مزیت داریم را شناسایی کنیم و در راستای اجرای آن برنامه‌ریزی‌های کوتاه، میان و بلند مدت داشته باشیم.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در استان اصفهان بر زنجیره‌های ارزشی صادرات‌گرا فعالیت می‌شود، گفت: در تحلیل زنجیره ارزش علاوه بر اینکه بر چالش‌ها و تهدیدها توجه می‌شود بر فرصت‌های سرمایه‌گذاری که در زنجیره باید اتفاق بیفتد نیز تمرکز می‌شود.

مرتضوی عنوان کرد: یک گفت‌وگوی اولیه در نمایشگاه می‌تواند ما را به مذاکرات و جلسات بعدی هدایت کند تا بتوانیم فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدیدی را در تکمیل زنجیره ارزش در استان داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه زنجیره ارزش به‌صورت فعال و جامع حرکت کند می‌طلبد دستگاه‌های حمایتی، تأمین زیرساخت و پشتیبانی در کنار مجموعه‌هایی که در زنجیره هستند شرایط مناسبی را در حوزه ارتباطات و تعاملات فراهم کنند.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در روند زیرساخت و پشتیبانی به‌عنوان دولت تلاش کردیم تا برای حضور فعالان اقتصادی در زنجیره ارزش مشوق‌هایی را لحاظ کنیم، ادامه داد: به طوری که در تسهیلاتی که در دولت و استان مدیریت می‌شود اولویت ما برای کمک‌رسانی مجموعه‌هایی هستند که در زنجیره ارزش فعالیت می‌کنند.

مرتضوی با اشاره به اینکه در کنار زنجیره ارزش نگاهی به خوشه‌های صنعتی داریم، عنوان کرد: در دو محور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت‌های فناور می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

وی ادامه داد: نخست در طول زنجیره ارزش در رشته‌های مختلف برای اینکه بتوانیم نگاه پویا و پایدارتری را تعریف کنیم نیاز به حضور واحدهای فناور داریم در این حوزه شهرک علمی و تحقیقاتی می‌تواند با ارائه پیشنهاد به زنجیره ارزش نقش مناسبی را برای شرکت‌های فناور تعریف کند.

استاندار اصفهان افزود: همچنین با توجه به تنوع ‌و گستردگی واحدهای اقتصادی، فراهم کردن ظرفیتی برای واحدهای فناور جهت حضور مؤثر در بخش‌های مختلف زنجیره ارزش، نقش دومی است که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌تواند ایفا کند.

کد خبر 749644

دیگر خبرها

  • روسیه ۲۹ پهپاد اوکراینی و ۵ «هامر» ساخت فرانسه را سرنگون کرد
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • مربی پرسپولیس هم راهی تبریز می‌شود!
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه