Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فیضی پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ارزش مهارت‌های ارائه شده در مدارس عالی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: سرفصل دوره‌های تخصصی مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز تقریباً در هیچ یک مراکز آموزشی منطقه ارائه نمی‌شود و هزینه‌های دوره‌های پیش‌بینی شده نسبت به توانمندی که فراگیران در پایان دوره‌ها کسب می‌کنند غیر قابل قیاس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با رایزنی‌هایی که تشکل‌های حرفه‌ای و صنفی حوزه چرم و کفش انجام شده، تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنفی هنگام اعطای مجوزات فعالیتی از پیمانکاران و فعالان این حوزه مدارک مهارتی دانشگاه آزاد را نیز درخواست درخواست کنند.

مدیر مدرسه عالی مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بیان کرد: عناوین دوره‌های آموزشی این مدرسه عالی مهارتی با محوریت کارآفرینی تدوین شده است. البته اساسنامه راه‌اندازی مدارس مهارتی نیز تاکید بسیاری به سوق هنرجویان به سمت کارآفرینی دارد و ما نیز سعی کرده‌ایم پس از ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های لازم به هنرجویان آنها را به سوی ایجاد کسب‌وکار هدایت کنیم.

فیضی‌پور با اشاره به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از کارآفرینان حوزه کفش و چرم، عنوان کرد: هنرجویانی که پس از اتمام دوره‌های تخصصی در راستای کارآفرینی گام بردارند، دانشگاه آمادگی دارد تا از ایده‌های آنها برای تبدیل به شدن به محصول تجاری حمایت کند. بازار و صنعت کفش و چرم علاوه نیازی که به متخصصان ماهر دارد، به‌شدت در حوزه کارآفرینی و نوآوری نیز نیازمند ورود جوانان تازه نفس است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه با هم‌افزایی صنعت، فرصت مطلوبی را در اختیار علاقه‌مندان حوزه کفش و چرم می‌گذارد تا به‌عنوان کارآفرین وارد این حوزه پربازده شوند.

انتهای پیام/

358 / 167 مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد تبریز صنعت کفش و چرم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد تبریز صنعت کفش و چرم دانشگاه آزاد عالی مهارتی کفش و چرم دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • تعطیلی دانشگاه لهستانی به جرم فروش مدرک/ مدیران سیاسی و نظامی مشتریان مدرک تقلبی بودند
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت