Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فیضی پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز اظهار کرد: باتوجه به سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد در راستای مهارت‌افزایی، تربیت نیروهای ماهر و ترزیق آنها به بدنه تولید کشور توسط مدارس عالی مهارتی پیگیری می‌شود.

وی افزود: در شرایط کنونی، تعداد نیروهای متخصص و ماهر در حوزه صنعت کفش و چرم بسیار پایین‌تر از ظرفیت واحدهای تولیدی است و صاحبان این صنایع با کمبود نیروهای ماهر و کاردان روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم به‌منظور تربیت و تامین نیروهای کاردان این حوزه آغاز به‌کار کرده است.

مدیر مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز بیان کرد: مخاطبان این مدرسه هم می‌تواند از دانش‌آموختگان دانشگاهی یا از افراد غیردانشگاهی باشد و محدودیت درخصوص ارائه آموزش‌های مهارتی به جامعه مخاطبان خود ندارد.

فیضی پور با اشاره به لزوم توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه مطرح کرد: اغلب دانشجویان رشته‌های هنرهای تجسمی و گرافیک پس از سپری کردن دوره چهارساله کارشناسی و دورس نظری وقتی وارد فضای حرفه‌ای کار می‌شوند، فاصله فاحش بین کار و دانشگاه عیان می‌شود.

وی ادامه داد: این مقوله موجب سرخوردگی و احساس ناتوانی دانشجویان می‌شود و بعضا آنها را از امرار معاش و اشتغال در رشته تخصصی خود باز می‌دارد. تاکنون هیچ رشته‌ مصوبی در حوزه کفش و چرم در در دانشگاه‌های مطرح کشور ارائه نشده و این مدرسه مهارتی تنها مرجع آموزش‌های تخصصی در این به‌شمار می‌رود.

مدیر مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر نخستین و بزرگترین هدف تعیین شده برای این حوزه با اهمیت و موثر در اقتصاد شهری است. بسیاری دانشجویان رشته‌های هنر در سال‌های اخیر علاقمند ورود به صنعت کفش و چرم بوده‌اند ولی به دلیل نبود آموزش‌ها و هدایت‌های مناسب منصرف شده‌اند.

فیضی پور درباره وجه تمایز آموزش‌های مدارس عالی مهارتی با مراکز مهارت‌افزایی خارج از دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پس از قریب به 40 سال ارائه خدمت به نظام آموزش عالی دارای یک برِند اجتماعی و ظرفیت‌های بالفعل است که مهارت آموزان در این مدرسه مهارتی از ظرفیت‌های این دانشگاه نیز بهره‌مند می‌شوند.

وی تشریح کرد: امکانات فیزیکی، استادان و مدارک صادره هنرجویان همگی از دانشگاه آزاد اسلامی تامین و پشتیبانی می‌شود، از طرفی دانشگاه هیچ چشم‌داشتی از قِبل موضوعات مالی نسبت به مدارس مهارتی نداشته و تربیت نیروهای توانمند و کارآفرین در اولویت نخست است.

مدیر مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز خاطرنشان کرد: براساس رایزنی‌هایی که با تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی صورت گرفته، این واحدهای تولیدی هستند که تقاضای تربیت کار ماهر و کاردان را از دانشگاه مطرح کرده‌اند و این به‌معنی مهیا بودن بازار کار برای قسمتی از هنرجویان است. البته زمینه‌های کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکارهای تخصصی برای هنرجویان نیز فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

358 / 167 مدارس مهارتی مدرسه مهارتی کفش و چرم دانشگاه آزاد تبریز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس مهارتی مدرسه مهارتی کفش و چرم دانشگاه آزاد تبریز مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، در جریان این بازدید حجت الاسلام و المسلمین کلب جواد نقوی امام جمعه لکهنو به همراه جمعی از نخبگان علمی و دینی هندوستان ضمن بازدید از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع) با حجت الاسلام والمسلمین سید حسن وحدتی شبیری رئیس این مدرسه دیدار و ضمن آشنایی با امکانات، فعالیت‌های تخصصی و توانمندی‌های این مجموعه بر همکاری و هم افزایی دو جانبه تاکید و توافق کردند.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن وحدتی شبیری با ذکر سابقه تاریخی پیوند مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع) گفت: «به صدقات جاریه توجه کنید و مردم هند را به این نوع صدقه جاریه توجه بدهید که امام صادق (ع) فرمودند: پس از مرگ انسان، جز از ناحیه سه خصلت، پاداشى به او نمى رسد؛ صدقه اى که در حال حیاتش جارى ساخته و پس از مرگش هم جریان مى یابد، سنّت و روش هدایتى که بنیان گذاشته و پس از مرگ هم به آن عمل مى شود، و فرزند شایسته اى که براى او دعا مى کند.

وی از این صدقات جاریه، وقف‌های مختلف و فعالیت‌هایی که بین علما و خیرین دو کشور تاکنون انجام شده است نمونه‌ای را بیان کرد و افزود: ما مطلع شدیم در شهر مقدس مشهد بانویی نیکوکار از کشور هند اقدامی خیر انجام داده و فضایی برای زوج‌های جوان هندی مهیا کرده است که بتوانند زندگی مشترک خود را با تشرف به حرم مطهر و زیارت امام هشتم (ع) آغاز کنند. این دست امور به عنوان کار‌هایی ماندگار و بسیار پسندیده به شمار می‌آید.
 در پایان این نشست صمیمانه، دکتر وحدتی شبیری با دعوت از طلاب نخبه هندی برای تحصیل در این مدرسه و همچنین اعزام مبلغ و مدرس از نخبگان مدرسه عالی فقاهت به هندوستان افزود: خیلی خوب است با صرف وقف‌ها و نیت‌های خیر شیعیان و خیرین هندی و ایرانی، طلاب و استادان هندی بتوانند در این مدرسه تحصیل کنند و پس از کسب علم به کشور خود برگشته و این علم را نشر دهند و برکاتش سراسر آن کشور را فرابگیرد.

دیگر خبرها

  • ژابی آلونسو: تشنه قهرمانی در اروپاییم!
  • عملیات وعده صادق باعث تغییر معادلات بین‌المللی و منطقه‌ای شد
  • با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • ما با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • عملیات «وعده صادق» مبدأ تاریخ جدیدی برای جهان است
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • هشدار یمن درباره پیامدهای آتش‌افروزی آمریکا
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت