Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز گفت: «هزار و 300 متر مربع فضای آموزشی به راه‌اندازی مدارس مهارتی در این واحد دانشگاهی اختصاص داده شد.»

عزیز جوانپور در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال ۹۸ و برنامه‌های پیش رو در سال جدید اظهار کرد: «کسب رتبه نخست در مقاله برتر دامپزشکی، کسب رتبه نخست در مقاله برتر فنی و مهندسی، کسب رتبه نخست در کرسی ترویجی در جشنواره فرهیختگان 98 ازجمله دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی در سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی برگزاری نشست‌های مختلف پژوهشی، کسب رتبه‌های علمی طبق گزارش پایگاه‌های  Scopus، سیویلیکا و Webometric، کسب مجوز ایجاد مرکز تحقیقاتی چرم و کفش، نمایه‌سازی مجلات را از دیگر توفیقات پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز (8 مجله) در سال گذشته دانست.

این مقام مسئول در زمینه فعالیت‌ آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «اجرای فاز دوم مجتمع آزمایشگاهی شهید باکری و پایان پروژه مجتمع‌‌سازی آزمایشگاه‌های مجتمع شماره یک، ثبت‌نام در سامانه مرکز ملی تایید صلاحیت ایران به منظور استقرار استاندارد ISO 17025، اخذ پذیرش و انجام ممیزی، احراز رتبه آزمایشگاه برتر در جشنواره ملی فرهیختگان ۹۸، اخذ گواهی و استقرار سیستم استاندارد ISO 9001، انعقاد بیش از ۲۰۰ قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی و .... ازجمله فعالیت‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال 98 است.»

جوانپور درباره شعار «هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت» به‌عنوان شعار سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی و تأکید بر انجام آن توسط واحدهای دانشگاهی بیان کرد: «انعقاد قراردادهای برون‌دانشگاهی با مجتمع مس سونگون، سازمان آب استان آذربایجان‌شرقی، آب و فاضلاب استان  آذربایجان‌شرقی، اداره گاز استان آذربایجان‌شرقی، سازمان آب استان اردبیل، بازدید از کارخانه‌ها و صنایع کشتارگاه، شرکت چرخشگر، ایدم، پارت‌صنعت آذربایجان، کاشی تبریز، ارائه چند پروپوزال پس از عارضه‌یابی که در حال بررسی کارشناسی هستند ازجمله اقدامات این واحد دانشگاهی برای تحقق  شعار هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت بوده است.»

اقداماتی برای راه‌اندازی مدارس مهارتی

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در زمینه راه‌اندازی مدارس مهارتی به آنا گفت: «تخصیص هزار و ۳۰۰ مترمربع ساختمان در مجتمع شماره دو دانشگاه، بازسازی و متناسب‌سازی فضا برای کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی چرم و کفش، برگزاری جلسات متعدد با صاحبان صنعت کفش برای مشارکت در خرید تجهیزات موردنیاز مدرسه، استخراج دوره‌های آموزشی صنعت کفش با انجام مطالعات نیازسنجی آموزشی ازجمله اقدامات در زمینه راه‌اندازی مدرسه مهارتی بوده است.»
به گفته وی، تهیه سرفصل برخی از دوره‌های آموزشی، شناسایی و انجام مصاحبه با استادکارها و مربیان مختلف برای تامین استادان مورد نیاز دوره‌های آموزشی و برگزاری جلسات با ارگان‌های مختلف برای همکاری در ایجاد و اجرای دوره‌های آموزشی و جذب مهارت‌آموز (سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای استان، سازمان زندان‌ها، کمیته‌امداد امام‌خمینی و ....) از دیگر اقدامات واحد تبریز در راستای راه‌اندازی مدرسه مهارتی است.

اهداف و چشم‌انداز دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۹۹

جوانپور در مورد اهداف و دستور کارهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال 99 گفت: بهره‌برداری از ساختمان جدید مرکز رشد دانشگاه در فضایی به وسعت هزار و ۳۰۰ مترمربع، گشایش مدرسه عالی چرم و کفش، اجرایی کردن حداقل سه طرح مصوب در شورای اقتصاد دانش‌بنیان، عقد قرارداد همکاری با شتاب‌دهنده‌ها، راه‌اندازی سرای نوآوری صنعت نسل 4.0، اخذ مجوز موافقت قطعی مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت ازجمله برنامه‌های این واحد دانشگاهی در سال جاری است.

این استاد دانشگاه افزود: «اخذ مجوز موافقت اصولی مرکز رشد از وزارت علوم، احقیقات و فناوری و اخذ موافقت اصولی سرای نوآوری و افتتاح سرا ازجمله برنامه‌ها و فعالیت‌های  این دانشگاه در سال ۹۹ است.

جوانپور خاطرنشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در راستای نامگذاری سال جاری به نام جهش تولید سعی دارد تا فعالیت‌های دانش‌بنیان را گسترده کرده و میزان تولید محصولات خود را افزایش دهد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از فعالیت در «طرح پایش» و ایجاد «سراهای نوآوری و فناوری» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تخصیص ساختمان به وسعت هزار و ۷۰۰ مترمربع برای راه‌اندازی سرای نوآوی، تهیه طرح معماری سرای نوآوری، آماده‌سازی فضای داخلی برای اجرای طرح معماری و تجهیز، ارائه طرح توجیهی به معاونت علمی ریاست جمهوری برای اخذ حمایت مالی به‌منظور تجهیز سرای نوآوری و اخذ مجوز موافقت اصولی مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

اقداماتی برای جلوگیری از شیوع کرونا

وی درباره اقدامات واحد تبریز در زمینه جلوگیری از شیوع بیماری کرونا به آنا گفت: «ضدعفونی ساختمان‌ها، دانشکده‌ها، خوابگاه‌ها و بیمارستان امام سجاد علیه‌السلام، نصب مایع‌های ضدعفونی‌کننده در بیشتر نقاط ساختمان‌ها، توزیع دستکش‌های یکبار‌مصرف بین کارکنان، راه‌اندازی کلاس‌های مجازی آموزشی، تولید بیش از ۳۰۰ لیتر مواد ضدعفونی در مرکز تحقیقات نانو دانشگاه و راه‌اندازی شرکت تولید ماسک از جمله اقدامات ضدکرونایی است.»

انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز عزیز جوانپور دستاوردهای پژوهشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مدارس مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی واحد دانشگاهی دوره های آموزشی مدارس مهارتی تبریز در سال سرای نوآوری راه اندازی چرم و کفش کسب رتبه مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت