Web Analytics Made Easy - Statcounter

صمد عالی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره مدرسه عالی مهارتی چرم و کفش گفت: یک ساختمان به مساحت 1300 متر برای این مدرسه آماده شده و در حال حاضر نیز کارهای نوسازی آن انجام می‌شود. این مدرسه 15 اسفند با حضور مسئولان افتتاح می‌شود.

او ادامه داد: فعلا در حال خرید تجهیزات و ماشین آلات با کمک اتحادیه کفاشان تبریز هستیم؛ در واقع صاحبان کارخانه و صنایع کفش و چرم، مسئولیت تجهیز این مدرسه را برعهده گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرفصل‌هایی از کشور ترکیه و ایتالیا نیز گرفته شده که این سرفصل‌ها ترجمه و آماده و قرار است در این مدرسه آموزش داده شود. همچنین دوره‌هایی که قرار است برگزار شود نیز مشخص شده است.

مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان این که برای راه‌اندازی این مدرسه، رایزنی‌های لازم با کشور ترکیه انجام شده است گفت: از صنعتگران و استادان بنام در حوزه کیف و کفش چرم نیز برای آموزش استفاده خواهد شد تا با ما همکاری کنند.

عالی با بیان این که یک نیازسنجی با همکاری اتحادیه چرم و کفش تبریز نیز انجام شده اضافه کرد: در فاز اول حدود 1200 نفر نیروی مهارتی برای این صنعت نیاز است که اگر بتوانیم آموزش‌های این تعداد را بر عهده بگیریم به زودی جذب این صنعت خواهند شد.

او در خصوص اساتیدی که در این مدرسه مهارتی آموزش مهارت‌آموزان را بر عهده خواهند گرفت نیز توضیح داد: همچنین اساتیدی را در این راستا شناسایی کردیم چون چرم و کفش رشته دانشگاهی ندارد؛ اما در ایران و کشور ترکیه این اساتید را شناسایی و صحبت‌های اولیه انجام شده است تا بتوانیم در دوره‌های آموزشی از این افراد استفاده کنیم.

مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان این که در سال اول بر حسب نیاز صنعت مهارت آموز جذب می‌شود اظهار کرد: طبق برآورد صنعت، در فاز اولیه نیاز به 1200 نیروی مهارتی در صنعت چرم و کفش داریم. بعد از آموزش‌های لازم، صنعت حاضر به جذب این تعداد افراد است. آموزهاش کوتاه مدت در رشته‌های مختلف از جمله برش کاری، چرم شناسی و حتی دوره‌های بازاریابی و طراحی کفش و .. را در دستور کار داریم.

عالی با تاکید بر این که هر دوره بین دو تا 3 ماه به طول خواهد انجامید تصریح کرد: با استفاده از مجرب‌ترین استادان طراحی کیف و کفش به دانشجویان مهارت‌های لازم آموزش داده خواهد شد و در کنار طراحی و تولید، برندسازی و چگونگی جذب بازار و فروش آن نیز آموزش داده می‌شود. یک سری اساتید

او در پاسخ به این سوال که آیا از صنعتگران نیز برای آموزش به مهارت آموزان استفاده می‌شود توضیح داد: برخی از استادان به صورت آکادمیک و دانشگاهی کار کرده و تجربه‌های زیادی در این خصوص دارند که در این مدرسه از آنان استفاده می‌شود. همچنین از یک سری صنعتگران با تجربه صنعت کفش نیز برای بحث مهارت آموزی استفاده می‌کنیم. حتی درنظر داریم تا از اساتیدی که سن بالایی دارند اما در این حوزه با تجربه و سرآمد هستند ویدئوهایی تهیه کرده و در کلاس برای کارآموزان پخش کنیم.

مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در ادامه در خصوص چالش‌های صنعت چرم و کفش گفت: یکی از چالش‌هایی اساسی صنعت چرم و کفش کمبود شدید نیروی متخصص و ماهر بود؛ در صنعت چرم وقتی افراد بازنشسته می‌شوند دیگر جایگزینی برای آنها وجود ندارد چون افراد به تمایلی برای کار در این صنعت ندارند؛ ما با این مدرسه این چالش را رفع و نیروهای متخصص مورد نیاز صنعت را آموزش می‌دهیم. در بحث ارگونومی پا نیز یک چالش اساسی مطرح بود که اگر طراحی کفش درست انجام شود این چالش نیز رفع می‌شود.

عالی در پایان تاکید کرد: یکی از صنایع مادر تبریز، صنعت کفش است و دانشگاه آزاد اسلامی با تصویب و راه‌اندازی رشته کفش و آموزش دوره‌های ویژه کفش به سرعت پیشرفت این صنعت در سطح ملی و بین‌المللی کمک شایانی خواهد کرد.

انتهای پیام/

341 / 167 چرم و کفش مدرسه مهارتی دانشگاه آزاد تبریز صمد عالی مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: چرم و کفش مدرسه مهارتی دانشگاه آزاد تبریز مهارت آموزی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز راه اندازی صنعت چرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید


جلیل شهریاری  ، در خصوص شعار سال بیان کرد: عمده مسئله کشور و نقطهٔ ضعف اساسی کشور مسئله اقتصاد است؛ کلید اساسی برای حل مشکلات اقتصادی تولید داخلی و تولید ملی است و این مهم محقق نمی‌شود مگر با رشد تولید و حرکت روبه‌جلو در تولید ملی و مشارکت همه‌جانبه مردمی در به ثمر رساندن تولیدات داخلی لذا جهش تولید با مشارکت مردمی راهی برای رونق‌دادن به اقتصاد کشور است.

وی در پاسخ به سؤال اقدامات سازمان فنی و حرفه‌ای در راستای تحقق شعار سال افزود: لازمه جهش تولید ارتقای سطح مهارت و توانمندی‌های اقشار مختلف جامعه است و تحقق این امر بدون درنظرگرفتن نقش آموزش‌های مهارتی بعید و دورازذهن به نظر می‌رسد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان تصریح کرد: البته به‌روز بودن و تناسب آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار و تولید غیرقابل‌انکار است که در این راستا آموزش‌های مهارتی لازم در ۲۵ مرکز دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح استان ویژه گروه‌های هدف ۱۹ گانه «کارجویان، دانشجویان، دانش‌آموزان، سربازان، زندانیان، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، شاغلین، روستاییان، عشایر، معتادان بهبودیافته، زنان سرپرست خانوار، مشمولین بیمه بیکاری و...» و ۳۲۵ آموزشگاه آزاد بخش خصوصی به‌منظور توانمندسازی جوانان و تربیت نیروی کار ماهر متناسب با نیاز بازار در حال اجرا است.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های اتحادیه‌ها، اصناف و صنایع به‌منظور توسعه آموزش‌های مهارتی در قالب آموزش‌های محیط کار واقعی و به‌منظور تکمیل آموزش‌های بخش دولتی در اولویت قرار دارد.

شهریاری اذعان کرد: به‌منظور برقراری تعامل مؤثر در حل مشکلات اشتغال جامعه هدف، تشکیل جلسات شورای مهارت باهدف استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار دارد در این زمینه می‌توان به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، آموزش‌وپرورش، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، کارگروه امداد امام خمینی (ره)، پارک علم و فناوری، شرکت شهرک‌های صنعتی، قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، ورزش و جوانان، بسیج سازندگی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق اصناف اشاره داشت.

وی در پاسخ به سؤال شناسایی شغل‌های باتوجه‌به اقلیم استان افزود: در راستای انطباق بیش‌ازپیش آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار، اقدام به راه‌اندازی رشته‌های بازار محور در شهرستان‌ها گردیده است از جمله آموزش‌های مرتبط با تأمین نیروی ماهر معدن، صنعت ساختمان، لوله‌کشی گاز در زابل، زهک، خاش و ایرانشهر باتوجه‌به اتصال به شبکه گاز سراسری تعمیر ECU خودرو، دیتیلینگ خودرو، جوشکار تخصصی چابهار و... و تربیت نیروی ماهر موردنیاز شرکت پتروشیمی نگین مکران جهت افراد بومی در دست‌کار است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان در خصوص برنامه‌ریزی برای صدور گواهی‌های مهارتی برای ایجاد نهضتی در تولید تشریح کرد: توسعه آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی در شهرستان‌های زاهدان، ایرانشهر و چابهار باهدف تسریع در زمان اعلام نتایج آزمون‌های برگزار شده و صدور گواهینامه‌های مهارت و تجهیز و پیگیری راه‌اندازی آن در شهرستان‌های زابل و سراوان انجام می‌شود.

شهریاری تأثیرگذاری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق شعار سال را این‌گونه بیان کرد: یکی از ویژگی‌های بارز هر نظام اقتصادی درهم‌تنیدگی ساختارها آموزش مهارتی و اشتغال است؛ ارتباط تنگاتنگ کار و آموزش‌های مهارتی همواره در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی و اجتماعی هم‌زمان با یکدیگر انکارناپذیر است؛ مردمی‌کردن اقتصاد و تصدی‌نکردن دولت، برون‌گرایی، افزایش مشارکت مردمی با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی ماهر نقش بارزی در تحقق رشد تولید دارد.

وی ادامه داد: بدون شک یکی از تأثیرگذارترین عوامل جهش تولید آحاد مردم هستند که در این زمینه هر چه میزان مهارت و توانایی‌های فردی افراد بیشتر باشد منجر به تولید و ارائه خدمات بیشتر و باکیفیت بالاتر و در مدت‌زمان کمتری خواهد بود که در نهایت منجر به ارتقای بهره‌وری خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان نقش تعاونی‌ها و بخش‌های خصوصی را در جهش تولید خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش‌های مهارتی بخش غیردولتی با استفاده از ظرفیت مردم در راستای تحقق بیانات مقام معظم رهبری و اجرایی نمودن شعار سال، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تسریع و تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار ویژه آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز جوار و بین کارگاهی را باهدف گسترش ظرفیت‌های نوین آموزش‌های مهارتی در تمامی حوزه‌های خدماتی، صنعتی، فرهنگ و هنر، صنوف و آموزش‌های مورد نیاز روز بازار کار توسط بخش خصوص در اولویت برنامه‌های سال جاری  قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری