Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@03:25:56 GMT

دلایل راه‌اندازی مرکز تحقیقات چرم و کفش در تبریز

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۷۸۹۶

دلایل راه‌اندازی مرکز تحقیقات چرم و کفش در تبریز

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز استقرار تقریباً کل صنعت چرم سنگین و حدود 50 درصد صنعت تولید کفش کشور در تبریز را از دلایل اصلی راه‌اندازی این مرکز دانست.

علیرضا بافنده‌زنده در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره چگونگی و چرایی ایجاد مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «مرکز تحقیقات چرم و کفش در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مسئله‌محورشدن، مهارت‌‌آموزی و کاهش وابستگی به شهریه‌ دانشجویان راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «راه‌اندازی این مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به این دلیل بود که از یک طرف واحد تبریز امکانات آزمایشگاهی و استادان مجربی در اختیار دارد و از طرف دیگر تقریباً کل صنعت چرم سنگین و حدود 50 درصد صنعت تولید کفش کشور در تبریز مستقر است.»

حل مسائل متعدد صنعت چرم سنگین و تولید کفش

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در این مرکز خاطرنشان کرد: «این دو صنعت از ابعاد مختلف فنی, مدیریتی و زیست‌محیطی با مسائل متعددی مواجه هستند که مرکز تحقیقات چرم و کفش می‌تواند در قالب پروژهای تحقیقاتی، پایان‌نامه‌های دانشجویی، طرح‌های برون‌دانشگاهی و  پروژه‌های مشاوره‌ای به حل این مسائل اقدام کند.»

بافنده‌زنده در پاسخ به این پرسش که تاکنون چه فعالیت‌هایی در مرکز تحقیقاتی چرم و کفش واحد تبریز صورت گرفته است، تصریح کرد:‌ «با توجه به اینکه مرکز تحقیقاتی چرم و کفش کمتر از یک ماه است که راه‌اندازی شده، فعلاً فعالیت‌های مقدماتی مانند تشکیل کارگروه‌ها، تعریف مسئله‌ها و معرفی مرکز به نهادهای مرتبط در حال انجام است.»

چشم‌انداز مرکز تحقیقاتی چرم و کفش

وی در پاسخ به این پرسش که فعالیت این مرکز را چگونه ارزیابی می‌کنید و آیا می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد تا دچار لغو مجوز نشود؟ یادآور شد: «با توجه به تعدد مسائل که بخشی از آن با عنوان نظام موضوعات مورد مطالعه قرار گرفته و با توجه به ظرفیت موجود در دانشگاه، چشم‌انداز خوبی برای مرکز قابل تصور است.»

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره تعامل نهادها و مراکز مربوط به این مرکز و اینکه آیا قرارداد و تفاهم‌نامه‌ای در زمینه‌های همکاری صورت گرفته است یا خیر، تأکید کرد: «ارتباط و تعاملات مناسبی با انجمن کفش و اتحادیه چرم ایجاد شده است که امیدواریم در آینده نزدیک به تفاهم‌نامه و قرارداد ختم شود.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مرکز تحقیقات صنعت تولید کفش کشور مرکز تحقیقات چرم و کفش راه اندازی تولید کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز

 فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده صمیمی و همدل است اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده اند و در کنار آنها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

وی با اشاره به تاسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی ادامه داد: باتوجه‌به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تامین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از ۴ هزار سال پیش جمع‌آوری و تعدادی از آنها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجاربر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصربه‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهند شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل‌توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای‌مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز