Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محمدرضا پورمحمدی عصر امروز در پنجاه و هشتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: لازم است، کارشناسان در اظهار نظرهای خود دقت لازم را داشته باشند و از بیان مطالب غیرمستند و ایجاد ناامنی روانی در جامعه خودداری کنند؛ خبرنگاران نیز در انتشار اخبار و اظهارنظرهای اعلامی اعتبار و صحت آنها را دقیق‌تر بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلودگی محصولات غذایی به دارو دسیسه بدخواهان است

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به موضوع آلودگی برخی از محصولات غذایی به دارو در بعضی نقاط کشور اذعان داشت: تردید نداریم این مسئله دسیسه بدخواهان کشور است؛ صادرات شیرینی و شکلات کشور رقم قابل توجهی است و معاندان اگر بخواهند به کشور ضربه اقتصادی وارد کنند بهترین عرصه همین صنایع کیک و شیرینی است.

این مسوول ادامه داد: از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی تقاضا داریم این مسائل را به جد پیگیری کنند؛ نیروهای انسانی شاغل در واحدهای تولیدی آموزش‌های لازم را برای مواجهه مناسب با این اتفاقات ببینند و پدافند غیرعامل استانداری نیز اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد.

وی با بیان اینکه احساس ناامنی بدتر از خود ناامنی است، بر ورود دستگاه قضایی و تشکیل کارگروه مقابله و مستندسازی شرایط تاکید کرد.

احداث هنرستان و مرکز تحقیقات در شهرک چرم و کفش استان

پورمحمدی در بخش دیگری از صحبت های خود به مشکلات صنایع چرم و کفش نیز پرداخت و گفت: با توجه به احساس نیازی که وجود دارد، هنرستان و مرکز تحقیقات چرم و کفش می تواند در شهرک چرم و کفش استان احداث شود.

این مسوول تصریح کرد: یکی از صنایع پیشران ما صنعت چرم و کفش است که همراهی دانشگاه با این صنعت در گذشته چندان مناسب نبوده است.

وی با بیان اینکه میزان اشتغال صنعت چرم حدود 6 تا 7 هزار نفر و اشتغال صنعت کفش نیز 40 هزار نفر است، افزود: 85 درصد چرم سنگین کشور در تبریز تولید می‌شود و از 200 واحد فعال موجود چرمسازی 151 واحد فعال هستند.

پورمحمدی بر لزوم استقرار زنجیره کامل تامین صنعت چرم و کفش در شهرک چرم و کفش استان تاکید کرد.

لازم به ذکر است؛ مشکلات و موانع صنعت چرم استان و ارائه راهکار در راستای مدیریت زنجیره تامین این صنعت، گزارش انجمن صنایع غذایی استان در خصوص آلودگی برخی از محصولات غذایی به دارو در بعضی نقاط کشور و ارائه راهکارهای جامع جهت مرتفع نمودن این چالش‌ها، مراتب اعتراض به بند 3 مصوبات کارگروه تنظیم بازار، ساز و کار اخذ ما به التفاوت نرخ ارز در خصوص کالاهایی که از گروه یک به گروه دو تغییر یافته اند و پیگیری مصوبه جلسه 52 شورای گفت و گوی استان در خصوص عدم اجرای دستورالعمل شورای پول و اعتبار در خصوص گشایش اعتبار اسناد داخلی برای پروژه های عمرانی در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سرطان زا شیرهای پاستوریزه استاندارد صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صادق کاظمی فرد، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توضیح داد: نکته پر اهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول نموده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد و در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودرو سازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تایید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر نموده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که بر روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولید شده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان  را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • مربی پرسپولیس هم راهی تبریز می‌شود!
  • فرار بوفالو عظیم الجثه از چنگال شیرهای گرسنه | ویدئو
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران