Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: با مجموعه اقداماتی که برای راه‌اندازی مرکز تحقیقات کیف، کفش و چرم انجام دادیم، توانستیم اعتماد را بین دانشگاه و صنعت ایجاد کنیم.

حسن رسولی‌سقای با اشاره  به صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی کیف، کفش و چرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ، اظهار کرد: ایجاد مراکز تحقیقاتی دارای روندی است، زمانی که مأموریت کیف، چرم و کفش را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز محول کردند، چند فعالیت به‌طور موازی پیش رفت که یکی از آن‌ها نظام‌مندکردن موضوعات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا با صنعتگران کفش نشست‌هایی برگزار، آسیب‌ها و چالش‌های این صنعت را شناسایی کردیم و بعد از شناسایی پی بردیم که پایان‌نامه‌ها باید برای حل این مشکلات هدایت شوند.

رسولی‌سقای با بیان این‌که در این راستا شکاف‌هایی نیز وجود دارد که با پایان‌نامه رفع نمی‌شود، افزود: یکی از آن چالش‌ها، وجود مدرسه عالی مهارتی کیف، چرم و کفش است که در پایان‌نامه‌ها مطرح نشده بود، مدرسه عالی مهارتی کیف، چرم و کفش می‌تواند نیروی ماهر تربیت کند؛ چرا که صنعت کفش به‌شدت به نیروی ماهر نیاز دارد، برهمین اساس درصدد ایجاد مدرسه عالی برآمدیم.

استانداردسازی و مباحث ارگونومی کفش

وی استانداردسازی و مباحث ارگونومی کفش را از دیگر فازهای تحقیقاتی این صنعت برشمرد و افزود: برای تحقق این اهداف، استراتژی رسیدن به اهداف موردنظر توسط یکی از همکاران ما که حدود ۶ ماه پیش مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی کیف، چرم و کفش شده بود، نوشته شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بیان کرد:  به دلیل اخذ مجوز حتماً باید یک پروسه را طی می‌کردیم، به همین دلیل برای اینکه بتوانیم مجوز مرکز تحقیقاتی را اخذ کنیم باید طرح توجیه اقتصادی و فنی و استراتژی که برای تحقق اهداف داریم، را می‌نوشتیم، برهمین اساس دستور صدور مجوز مرکز تحقیقات کیف، چرم و کفش از سوی رئیس دانشگاه صادر شد.

رسولی‌سقای اظهار کرد: جهت پیش بردن اهداف آموزشی، مهارت‌آموزی و دیدگاه‌های نوآورانه و فناورانه یک ساختمان برای استقرار مرکز تحقیقات، استارت‌آپ‌ها و مدرسه عالی کفش در نظر گرفتیم تا همه ابعاد چرم و کفش در کنار هم باشند و علاوه بر این دو، R&D از صنعت خصوصی را دعوت کردیم در این ساختمان مستقر شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، وی یادآور شد: اکنون صنعتگران عرصه کفش با اعتماد کامل در این عرصه حضور پیدا می‌کنند به‌طوری‌که در سفر معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به استان آذربایجان‌شرقی در نشست هم‌اندیشی که به این منظور برگزار شد، مسئولان انجمن‌ صنعت چرم و کفش نیز حضور پیدا کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد