Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیز جوانپور امروز گفت: سرای نوآوری واحد تبریز که در مرحله راه‌اندازی است، اختصاص به کیف و کفش دارد که تحول عظیمی محسوب می‌شود و نشان می‌دهد دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی مسئله‌محور، اشتغال‌محور و کارآفرین بوده که به مسائل بومی  و مشکلات شغلی دانشجویان می‌پردازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به آموزش، مهارت، تحقیقات، آموزش‌های عمومی، کسب و کارهای لازم و دوره‌های کوتاه‌مدت در این سراها ابراز کرد: همه ابزارهایی که می‌تواند در حوزه کیف، کفش و چرم تحول ایجاد کند در سرای نوآوری و فناوری کفش چرم دیده شده است و الگویی مناسب برای سایر سراهای نوآوری و فناوری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانپور، بهره‌برداری از مدرسه عالی مهارتی کیف، کفش و چرم را یادآور شد و تصریح کرد: برای راه‌اندازی این مدرسه، رایزنی‌های لازم با کشور ترکیه انجام شده است و بازدیدی هم از مدارس مهارتی این کشور که در حوزه کیف و کفش کار می‌کنند، خواهیم داشت. از صنعتگران و استادان بنام در حوزه کیف و کفش چرم نیز برای آموزش استفاده خواهد شد تا با ما همکاری کنند.

وی با بیان اینکه مکان مناسب مدرسه که نزدیک کارخانجات کفش باشد، شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: مکاتبات لازم نیز با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری انجام شده و مجوزهای لازم در حال اخذ است و با انجام این مراحل به‌طور قطع این مدرسه به‌زودی بهمن ۹۸ افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تأکید بر لزوم حفظ فن تولید کیف و کفش و استفاده از استادان اهل فن و انتقال آن به نسل آینده، یادآور شد: در این خصوص با استفاده از مجرب‌ترین استادان طراحی کیف و کفش به دانشجویان مهارت‌های لازم آموزش داده خواهد شد و در کنار طراحی و تولید،  برندسازی و چگونگی جذب بازار و فروش آن نیز آموزش داده می‌شود.

جوانپور با بیان اینکه وجود مرکز نانو و مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تأثیر زیادی در روند کار خواهد داشت، ادامه داد: این مرکز کمک خواهد کرد تا علاوه بر استفاده از همه ظرفیت‌ها، مشکلات پایش شده در حوزه کیف، کفش و چرم نیز برطرف شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی اضافه کرد: برای شناخت بیشتر دانشجویان با سرای نوآوری باید فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد و در جلسات متعدد با انجمن‌های علمی و نخبگان به گسترش و توسعه این کار اقدام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه ظرفیت‌های لازم برای تبدیل به دانشگاهی کارآفرین را دارد، اظهار کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که در دانشگاه وجود دارد به رفع موانع و مشکلات حوزه کارآفرینی اقدام می‌شود تا در عمل دانشگاهی کارآفرین داشته باشیم.

کد خبر 4767397

منبع: مهر

کلیدواژه: تبریز دانشگاه آزاد اسلامی یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان زلزله ایلام شهرکرد گرگان پدافند غیرعامل تئاتر کودک و نوجوان بیرجند خطبه های نماز جمعه شیراز قزوین مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۴۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی