Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-اعضای هیئت مدیره اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز با رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی دیدار و پیرامون مسائل مربوط به اتحادیه بحث و گفتگو و گزارش عملکرد اتحادیه ارائه گردید.
به گزارش خبرگزاری آریا؛ در این دیدار صمیمی دکتر امین زاده با تقدیر و تشکر از حضور هئیت مدیره و ارائه گزارش مبسوط توسط ریاست اتحادیه، گفت: با عنایت به گزارش خوب رئیس محترم اتحادیه در خصوص توجه به آموزش، باید اذعان کرد اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز  از نادرترین اتحادیه های فعال در بخش آموزش به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر نقش آموزش در ارتقای و حرکت علمی افزود: در مسیر ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده توسط اعضای صنفی، سازمان صنعت معدن و تجارت استان از برنامه های آموزشی اتحادیه حمایت می کند و آماده هرگونه کمک فکری و مشاوره ای و استفاده از فضای های آموزشی و امکانات به اتحادیه می باشد.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی در ادامه به لزوم توجه به مقوله آموزش تاکید کرده و اضافه کرد: شناسایی نیازهای بازارهای هدف برای رسیدن به صادرات و یافتن مشتریان جدید باید مورد توجه تولیدکنندگان قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دنبال آموزش های کاربردی هستیم که لازمه حرکت با تکنولوژی روز دنیا، توجه به آموزش است.
امین زاده در خاتمه گفت: صنعت کیف و کفش از صنایع مهم استان است که سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی حل مشکلات و مسائل آن را وظیفه خود می داند و آماده هرگونه حمایت می باشد.
 مسعود مودتی رئیس اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز به ارائه گزارش عملکرد اتحادیه و همچنین تشریح برخی مسائل و مشکلات صنفی پرداخته و گفت: برای حمایت از تولید، از سوی سازمان صمت با اعطای تسهیلات بانکی حمایت هایی صورت می پذیرد که در صنعت کیف و کفش و صنایع وابسته این حمایت ها فقط برای تولیدکنندگان کفش است.
وی افزود: این در حالی است که مواد اولیه از نیازهای اساسی برای کار تولید بوده و همچنین دارای ارزش افزوده و اشتغال زایی بالا می باشد، تسهیلات بانکی اختصاص نمی گیرد.
رئیس اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز تصریح کرد: انتظار داریم با عنایت حضرتعالی شاهد تخصیص تسهیلات بانکی به فعالان و اعضای صنف لوازم کفش تبریز هم باشیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود با تقدیر و تشکر از حمایت های حاج آقا هاشمی رئیس اتاق اصناف تبریز و همچنین مهندس بابایی رئیس اداره امور اصناف سازمان صنعت معدن و تجارت استان در جهت اجرای دوره های آموزشی برای ارتقای سطح آگاهی اعضای اتحادیه، بیان کرد: در کنار اهداف و وظایف اتحادیه، تلاش کرده ایم تا به مقوله مهم آموزش اهمیت قائل شده و دوره های آموزشی برای اعضای محترم و فعالان صنف برگزار کرده ایم و انشالله این امر تداوم خواهد یافت.
مهندس مودتی، گفت: یکی از شاخص ترین عملکردهای اتحادیه که به لطف خدا ماندگار خواهد بود، اتحادیه چرم فروشان بعنوان تئوریسین و موسس اولین شهرک کیف و کفش وصنایع وابسته ایران در تبریز موفق به کسب مدال افتخار این طرح بزرگ وملی شد که این مهم نبود مگر با تعامل وهمکاری همه مدیران ومسئولین کشوری واستانی اللخصوص انجمن کفش تبریز وشخص آقای یوسف زاده وهمچنین جا دارد از زحمات ارزشمند حاج آقای صمد نامی و آقایان دکتر فرهاد ودکتر فرزاد نامی و حاج آقای قلیپور و منافی وحاج آقای زبانور بعنوان امین وامناء تقدیر وتشکر ویژه ای داشته باشیم.
شایان ذکر است: در پایان این دیدار از سوی هیئت مدیره اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز لوح یادبود اصناف نمونه و باانصاف به دکتر امین زاده اهدا گردید و از حسن نظر و دیدگاههای مثبت ایشان نسبت به اصناف تقدیر و تشکر شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال