Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@10:49:48 GMT

جهش در صنعت چرم و کفش با ایجاد مدرسه علمی و مهارتی

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۱۰۲۳

جهش در صنعت چرم و کفش با ایجاد مدرسه علمی و مهارتی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: با راه‌اندازی مدرسه علمی و مهارتی چرم و کفش می‌توانیم با آموزش، برندسازی و تجاری‌سازی جهش قابل توجهی در این صنعت ایجاد کنیم. ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد تبریز، عزیز جوانپور با اشاره به آخرین اقدامات این دانشگاه برای راه‌اندازی مدرسه علمی و مهارتی چرم و کفش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بعد از بهره‌برداری از نخستین مدرسه عالی مهارتی روباتیک کشور اظهار داشت:‌ بعد از انجام موفقیت‌آمیز طرح پایش و ثبت آن در سایت این واحد دانشگاهی برای  نوآوری در صنعت کفش و چرم اقدام به راه‌اندازی مدرسه مهارتی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا با شهرک کفش تبریز و اتحادیه کفاشان مذاکراتی انجام شده و در حال یافتن مکانی برای احداث مدرسه علمی-مهارتی کفش و چرم هستیم تا با انجام مقدمات اولیه و کسب مجوز و افزودن دو رشته جدید در زمینه  طراحی کفش و چرم، این مرکز را راه‌اندازی کنیم.

آذربایجان شرقی| شهرک چرم و کفش با مساعدت های دولت افتتاح خواهد شدافزایش 101 درصدی فروش و صادرات صنعت چرم و کفش کشورافزایش واردات کفش از چین/ تورم صنعت چرم و کفش به 7.8 درصد رسید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره روند راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش به آنا گفت: یکی از دلایلی که روند ایجاد مدرسه طول کشیده این است که ایجاد رشته‌های جدید، مدرسه مهارتی، مرکز تحقیقات، مرکز مهارتی و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کفش و چرم مکمل همدیگر هستند و باید به ترتیب ایجاد شود که بدون هم تکمیل نخواهند شد.

جوانپور علت انتخاب تبریز برای ایجاد مدرسه مهارتی چرم و کفش را بیان کرد و گفت: به‌دلیل سابقه زیاد صنعت کفش و چرم و قدمت آن در تبریز و ضریب اشتغال، امکانات و کارخانه‌های بسیاری که در استان آذربایجان شرقی از گذشته وجود داشته، تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد مدرسه علمی مهارتی انتخاب شده است.

وی تصریح کرد: صنعت کفش و چرم تبریز در سال‌های اخیر از کشورهایی مانند ترکیه در زمینه تجاری‌ عقب افتاده و این کشورها اگرچه سابقه زیادی در مقایسه با تبریز در این صنعت ندارند؛ اما با بازاریابی و برندسازی مناسب توانستند پیشرفت خوبی داشته باشند بر همین اساس با راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش، آموزش، برندسازی و تجاری‌سازی می‌توانیم در همه ابعاد صنعت کفش و چرم و صنعت‌های وابسته به آن به‌ویژه صنعت کفش و چرم جهش قابل توجه داشته باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز افزود: در مدرسه و مرکز علمی-مهارتی کفش و چرم باید افرادی تربیت شوند که بتوانند هم اشتغالزایی کنند و هم کارآفرین باشند تا ارزش‌ افزوده افزایش یابد.

جوانپور با بیان اینکه در حوزه کفش مشکلات زیادی در بحث تولید و کیفیت داریم، مطرح کرد: تولیدات در صنعت کفش و چرم باید قابل رقابت با جهان باشد تا با برندسازی کفش تبریز و افزایش صادرات شاهد شکوفا شدن این صنعت در کشور باشیم.

انتهای پیام/ ع

R7887/P/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری