Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از راه‌اندازی مدرسه علمی و مهارتی صنعت چرم و کفش در واحد تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز، در نشست مشترک همکاری صنعت و دانشگاه در راستای طرح نظام موضوعات چرم و کفش که در دفتر شهرک چرمشهر تبریز برگزار شد، گفت: رسالت اصلی دانشگاه حل مشکلات صنعت و جامعه است، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت‌های بسیار مؤثری در ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت انجام شده، اما تا رسیدن به هدف و نتیجه مطلوب فاصله زیادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جوانپورمطرح کرد: باید رویکردی در پیش گرفته شود تا صنعت، لزوم حضور و تأثیرگذاری دانشگاه در حل مسایل و مشکلات را احساس کند.

رئیس دانشگاه آزاد تبریزمطرح کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بحث صنعت چرم و کفش را که پیشینه‌ای دیرینه در استان آذربایجان شرقی دارد و مشارکت در حل بحران دریاچه ارومیه را در دستور کار واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی قرار داده است.

وی افزود: بعد از ایجاد نخستین مرکز علمی، مهارتی و عمومی رباتیک و بهره‌برداری موفق از آن، دومین مدرسه علمی و مهارتی تحت عنوان صنعت چرم و کفش در واحد تبریز جهت تسریع در عملیاتی کردن طرح‌ها بزودی راه اندازی خواهد شد.

احد نوزاد مشاور فنی شهرک صنعتی چرمشهر تبریز نیز گفت: در شرایط کنونی همکاری بین دانشگاه و صنعت یکی از ضروریات است؛ لذا طبق توافقات فی مابین شهرک صنعتی چرم یک اتاق در اختیار دانشگاه و دانشگاه نیز اتاقی با امکانات لازم در اختیار عوامل شهرک صنعتی چرم قرار می‌دهد.
نوزاد اظهار کرد: نشست‌های متعددی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، یک گزارش علمی ۵۰ صفحه‌ای از سوی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سطح کشور و با محوریت واحد تبریز در ۵ چالش دسته بندی شده که اهداف، رهیافت‌ها و پیشنهاداتی جهت بهبود این صنعت ارائه شد.

علیرضا جباریان فام رئیس اتحادیه کفاشان تبریز نیز گفت: در بین دانشگاه‌های سطح استان که وارد مقوله صنعت کفش و چرم شده اند، تنها دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به طور جدی و عملی این موضوع را پیگیری می‌کند.

 جباریان  تاکید کرد: یکی از صنایع مادر تبریز، صنعت کفش است و دانشگاه آزاد اسلامی با تصویب و راه اندازی رشته کفش و آموزش دوره‌های ویژه کفش به سرعت پیشرفت این صنعت در سطح ملی و بین المللی کمک شایانی خواهد کرد.

صمد عالی رئیس امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از تصویب نظام موضوعات صنعت چرم و کفش خبر داد و گفت: در این طرح ۵ چالش در صنعت شناسایی شده که دارای ۶۰۸ زمینه تحقیقاتی است و می‌توان نزدیک به ۶ هزار موضوع پایان نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری استخراج کرد.

عالی افزود: استخراج نظام موضوعات صنعت کفش و چرم برای نخستین بار در ایران صورت گرفته که نیازمند شناسایی اساتید مجرب در رشته‌های مختلف برای تسریع در بهبود عملکرد این صنعت در سطح کشور دارد.

رئیس امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد تبریز از راه اندازی دبیرخانه برنامه علمی به صورت استانی خبر داد و افزود: تمامی موضوعات پایان نامه‌های مرتبط با صنعت چرم و کفش که توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی سراسر کشور انتخاب می‌شود در این دبیرخانه مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صنعت چرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور