Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد تبریز عزیز جوانپور در نشست مشترک همکاری صنعت و دانشگاه در راستای طرح نظام موضوعات چرم و کفش که در دفتر شهرک چرمشهر تبریز برگزار شد، گفت: رسالت اصلی دانشگاه حل مشکلات صنعت و جامعه است، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کارهای بسیار موثری در ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت انجام شده است اما تا رسیدن به هدف و نتیجه مطلوب فاصله زیادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانپور تاکید کرد: باید رویکردی در پیش گرفته شود تا صنعت، لزوم حضور و تاثیرگذاری دانشگاه در حل مسایل و مشکلات را احساس کند.

وی گفت: با توجه به اینکه محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بحث صنعت چرم و کفش را که پیشینه ای دیرینه در استان آذربایجان شرقی دارد و مشارکت در حل بحران دریاچه ارومیه را در دستور کار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی قرار داده‌ است.

جوانپور افزود: طی مطالعاتی که توسط استادان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی استان صورت گرفته مشکلات و چالش های صنعت چرم و کفش شناسایی و راه حل‌هایی برای توسعه زیر ساخت های صنعتی توسط اساتید و پژوهشگران ارائه شده است.

وی ادامه داد: بعد از ایجاد اولین مرکز علمی، مهارتی و عمومی رباتیک و بهره‌برداری موفق از آن، دومین مدرسه علمی و مهارتی تحت عنوان صنعت چرم و کفش در واحد تبریز جهت تسریع در عملیاتی کردن طرح‌ها در حال بررسی است و بزودی راه اندازی خواهد شد.

جوانپور به تاکید طهرانچی برای ایجاد و راه‌اندازی رشته‌‌های جدید در ارتباط با حل مشکلات صنعت اشاره کرد و افزود: طی مکاتباتی که با سازمان مرکزی دانشگاه صورت گرفته بزودی رشته های مرتبط با صنعت چرم و کفش در واحدهای دانشگاهی استان راه‌اندازی می شود.

احد نوزاد، مشاور فنی شهرک صنعتی چرمشهر تبریز نیز گفت: در شرایط کنونی همکاری بین دانشگاه و صنعت یکی از ضروریات مبرم است . لذا طبق توافقات فی مابین شهرک صنعتی چرم یک اتاق در اختیار دانشگاه قرار می دهد و دانشگاه نیز اتاقی با امکانات لازم در اختیار عوامل شهرک صنعتی چرم قرار دهد.

وی افزود: با توجه به نشست های متعددی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز شد یک گزارش علمی 50 صفحه ای از سوی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سطح کشور و با محوریت واحد تبریز در 5 چالش دسته بندی شده است که اهداف و رهیافت ها و پیشنهاداتی جهت بهبود این صنعت ارائه شد.

علیرضا جباریان فام، رئیس اتحادیه کفاشان تبریز نیز گفت: در بین دانشگاه های سطح استان که وارد مقوله صنعت کفش و چرم شده اند، تنها دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به طور جدی و عملی این موضوع را پیگیری می کند.

وی افزود: یکی از صنایع مادر تبریز صنعت کفش است و دانشگاه آزاد اسلامی با تصویب و راه اندازی رشته کفش و آموزش دوره های ویژه کفش به سرعت پیشرفت این صنعت در سطح ملی و بین المللی کمک شایانی خواهد کرد.

در پایان این نشست با حضور اعضای هیات رئیسه واحد تبریز، محمد مهدی دباغی صدر رئیس هیات مدیره شهرک، مهدی امینی، مدیرعامل شهرک چرم و همراهان اتاق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در شهرک چرمشهر تبریز افتتاح شد.

انتهای پیام /

316 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دکتر عزیز جوانپور صنعت کیف و کفش طرح نظام موضوعات چرم و کفش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز صنعت کیف و کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز

به گزارش صدای ایران از ایسنا،اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آنها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری و تعدادی از آنها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.


دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز